Technical js
59.4K subscribers
29.4K photos
336 videos
23 files
16.6K links
Welcome to Technical js ❤️

For Promotion Contact me: @Technicaljs_Support
Help : @Technicaljs_Support

My YouTube channel:
youtube.com/@technicalj.s

Telegram channel:-
1) https://t.me/technicaljs
2) https://t.me/Technicaljs_ShoppingOffers
Download Telegram
Binance Free ₹150 Worth Coins 🔥

Reward Amount :) Eligible users can receive a fixed amount of Chainbase (C) tokens after successfully completing the quiz

OPEN BINANCE 》PROFILE 》LEARN & EARN

Quiz answers ->

1. What is Chainbase building?
Answer: A hyperdata network for AI

2. How could Chainbase support future AI-driven systems?
Answer: By providing a more reliable data layer for crypto applications

3. In the Chainbase ecosystem, what is a manuscript?
Answer: A script for processing blockchain data

4. What does Chainbase turn blockchain data into?
Answer: Structured datasets

5. What is CVM in Chainbase?
Answer: The Chainbase Virtual Machine

6. How does Chainbase make blockchain data easier to use?
Answer: By collecting, processing, executing, and validating data across its system

7. What problem is Chainbase designed to address?
Answer: Fragmented blockchain data across multiple chains

8. Which two systems are combined in Chainbase’s dual-chain architecture?
Answer: Cosmos and EigenLayer
❤19🥰1
Bajaj Finserv : Get upto ₹25 Cashback

Send ₹50 to any UPI & get assured Cashback ₹2 - ₹25

All users offer
❤1
🔥 Paytm Loot

https://p.paytm.me/xCTH/9wcv0ql1?utmt=042407

Link pe click karke kisi bhi Users ko ₹11 send Karo

Instant upto ₹100 Cashback

Uske baad refer & earn se link nikal ke apni doston se karwao...
❤10
🔥 Swiggy Free Cash Loot 🔥

👉 Link :-- https://r.swiggy.com/cashloot/ydiHi72-hYhN1Hgqoy0

👉 Go to Swiggy Homepage

👉 Just Share Link & Earn Free Swiggy Cash

👉 Applicable on Order of 499 or More

🛑 Koi bhi User aapke Link par Just Click Karega aur aapko Rs.10 Free Cash Mil Jayega & Max ₹100 Earn kar sakte ho ... Try Karo Sablog🛑
❤13
🔥Loot ₹10 Unlimited For All User

Link:- https://tinyurl.com/2s4r9akj

Enter Your Mobile number in Website and Verify Otp Done

Now Submit this form:- https://forms.gle/Bg3ivrGBGHr9wtj16 (must submit for CB)

Done You Will Get ₹10 Cashback in 48 hours in Your UPI
❤13🥰3👍2😱2🤩1
ABCD Scan & Pay Offer

Daily ₹20 Cashback for 5000 users

20 times kisi merchant QR per Scan & pay karna hai

Min transaction ₹50

[ UPI Lite me add karke transaction kar sakte ho ]

Offer Daily 30th April Tak chalega

🛑🛑 But Agr Apne April ka 1st transaction per Cashback nehi liya to wait kar sakte ho...month end me koi offer milega 🛑🛑
❤20
Shein Loot Delivered 👍❤️
❤7