SK Tricks (Crypto Airdrops)
20.6K subscribers
8.56K photos
224 videos
50 files
4.46K links
๐Ÿ’ฐCrypto Since 2018

๐Ÿช‚Crypto Airdrops Free, ๐Ÿ’ŽHidden Gems,
๐Ÿ”ŽAirdrop Finder, Exploring Web3.0๐ŸŒ

Any help/collab : @helpsktricks

Airdrop Channel :t.me/skcryptosmart
YouTube :youtube.com/c/YTEarning
Download Telegram
SK Tricks (Crypto Airdrops)
๐ŸŽ‰Good New - Gami Kyc Date Extended To 1 Week So Those Who Not Completed Before You Have 1 More Chance Don't Miss This Complete Your Kyc Fast๐Ÿš€ ๐Ÿ”ดFOCUS ON THIS BIG LOOT https://youtu.be/s3H_iVjefzk
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅBig Update Of Gami Airdrop - Those Who Not Complete KYC Yet Please Complete Fast Because Today Is The Last Day, If You Not Complete Then Your Token Will Be Burned Automatically

Note : Those Who Have Less Than 5000 Game Token So You Can Buy Nft From That Token, All Nft List Soon So Must But Because Of You Have Less Than 5000 Token So Your All Token Will Be Burned

So jiske paas bhi 5000 se kam gami token hai nft but jldi se stock limited hai, aur saare nft future main sell honge
SK Tricks (Crypto Airdrops)
๐Ÿ”ฅBinance New Learn & Earn Loot - Upcoming ๐Ÿ”ฅ Date : 7Sep 2:30Pm Be Ready With Your Accounts ๐Ÿš€
๐Ÿ”ฅ Binance Learn & Earn Loot Apl Quiz Answers :

- Loot Starts From Tomorrow 2:30 Pm

โœ…LPT Quiz Answers :

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

Q10) When was Livepeerโ€™s mainnet launch?
Answer: 2018

โœ…BTTC Quiz Answers :

Q1) โ€œLocked stakingโ€ refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesnโ€™t require a certain unlocking period. True or false?
Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?
Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?
Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?
Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?
Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Stakingโ€™s locking period for different products is the same. True or false?
Answer: False

โœ…HIGH Quiz Answers :

Q1) What is HIGH tokenโ€™s maximum supply?
Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreetโ€™s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

Q5) Highstreetโ€™s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

Q6) Whoโ€™s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum & BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreetโ€™s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

โœ…OM Quiz Answers :

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRAโ€™s stacks?
Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRAโ€™s Governance Token?
Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020
๐Ÿ”ฅNew Loot For First 5k๐Ÿ”ฅ

- Complete All Tasks
- Submit Eth Address From Trustwallet

โœ…Link :https://t.me/MineBaronsAirdropBot?start=664286255

Only 500 Joined Yet So Join Fast๐Ÿš€
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅNew Big Loot Is Coming With Giveaway + Big Huge Loot In Video, Binance 2 New Official Loot + More Biggest Verify Loot In Today Video + Max Loot Token Already Listed On Many Big Exchange So Ready For The Big Loot

โœ…On bell notification :
http://youtube.com/YTEarning

Totally Huge Loot In Today Video With Giveaway So Don't Miss At Any Condition

Video coming in 10-20Mins
๐Ÿ”ฅNew Biggest Loot Airdrop Video Uploaded๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅAll Loot Links๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

โœ…1st Airdrop Joining Link :-
End Now

๐Ÿ”ฐQuiz Answer :
1.B | 2. D | 3. A | 4. C | 5. D

โœ…2nd Airdrop Joining Link :-
https://t.me/BaasidAirdropBot?start=664286255

๐Ÿ”ฐRefer Code : Use Comment Box Code

โœ…3rd Airdrop Joining Link :-
https://cutt.ly/VCx4DS3

โœ…4th Airdrop Joining Link :-
https://cutt.ly/JCx7aKi

โœ…5th Airdrop Joining Link :-
https://tinyurl.com/224tane6

๐Ÿ”ฐQuiz Answers :๐Ÿ‘‰Click Here

โœ…6th Airdrop Quiz Link :-
https://t.me/sktricksyt/11708

Video :https://youtu.be/TGTsV1ICizU
Video :https://youtu.be/TGTsV1ICizU
SK Tricks (Crypto Airdrops)
๐Ÿ”ฅNew Biggest Loot Airdrop Video Uploaded๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅAll Loot Links๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โœ…1st Airdrop Joining Link :- End Now ๐Ÿ”ฐQuiz Answer : 1.B | 2. D | 3. A | 4. C | 5. D โœ…2nd Airdrop Joining Link :- https://t.me/BaasidAirdropBot?start=664286255 ๐Ÿ”ฐRefer Code : Use Comment Boxโ€ฆ
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅBig Update You Can Do Only 20 Refer Per Account In 2nd Agendabook Loot, So Please Evryone Comments Your Refer Code In Video

I request to all please use video comment box refer code to help eac other, so sabhi apna refer code comment kardo video maim

https://youtu.be/TGTsV1ICizU
SK Tricks (Crypto Airdrops)
๐Ÿ”ฅLoot Started๐Ÿ”ฅ โœ…Quiz Answers https://t.me/sktricksyt/11708
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅOld Quiz Still Live So If You Done Before Go & Loot Fast

For All Quiz Answers Search Seperately With Quiz Name On Telegram