SK Tricks (Crypto Airdrops)
20.6K subscribers
8.56K photos
224 videos
50 files
4.46K links
πŸ’°Crypto Since 2018

πŸͺ‚Crypto Airdrops Free, πŸ’ŽHidden Gems,
πŸ”ŽAirdrop Finder, Exploring Web3.0🌐

Any help/collab : @helpsktricks

Airdrop Channel :t.me/skcryptosmart
YouTube :youtube.com/c/YTEarning
Download Telegram
❀️Happy Teachers Day❀️

You are also like my teacher because I learn many things from you too guys, thanks for your lovely support❀️❀️

#Keep_Learning #Keep_Earning
πŸ”₯Kucoin New Loot For First 2kπŸ”₯

- Get 5 USDC
- Complete All Quiz
- Submit Kucoin UID

βœ…Form :https://cutt.ly/UCkXFFn

βœ…Fill This Form Too
https://cutt.ly/bCkXJRw

βœ…All Quiz Answers

1) B
2) A
3) B
4) A
5) ABCD (All Are Correct)
6) A
7) A
8) C
9) C
SK Tricks (Crypto Airdrops)
πŸŽ‰Good New - Gami Kyc Date Extended To 1 Week So Those Who Not Completed Before You Have 1 More Chance Don't Miss This Complete Your Kyc FastπŸš€ πŸ”΄FOCUS ON THIS BIG LOOT https://youtu.be/s3H_iVjefzk
πŸ”₯πŸ”₯Big Update Of Gami Airdrop - Those Who Not Complete KYC Yet Please Complete Fast Because Today Is The Last Day, If You Not Complete Then Your Token Will Be Burned Automatically

Note : Those Who Have Less Than 5000 Game Token So You Can Buy Nft From That Token, All Nft List Soon So Must But Because Of You Have Less Than 5000 Token So Your All Token Will Be Burned

So jiske paas bhi 5000 se kam gami token hai nft but jldi se stock limited hai, aur saare nft future main sell honge
SK Tricks (Crypto Airdrops)
πŸ”₯Binance New Learn & Earn Loot - Upcoming πŸ”₯ Date : 7Sep 2:30Pm Be Ready With Your Accounts πŸš€
πŸ”₯ Binance Learn & Earn Loot Apl Quiz Answers :

- Loot Starts From Tomorrow 2:30 Pm

βœ…LPT Quiz Answers :

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

βœ…BTTC Quiz Answers :

Q1) β€œLocked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?
Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?
Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?
Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?
Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?
Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?
Answer: False

βœ…HIGH Quiz Answers :

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?
Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum & BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

βœ…OM Quiz Answers :

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020
πŸ”₯New Loot For First 5kπŸ”₯

- Complete All Tasks
- Submit Eth Address From Trustwallet

βœ…Link :https://t.me/MineBaronsAirdropBot?start=664286255

Only 500 Joined Yet So Join FastπŸš€
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
πŸ”₯πŸ”₯New Big Loot Is Coming With Giveaway + Big Huge Loot In Video, Binance 2 New Official Loot + More Biggest Verify Loot In Today Video + Max Loot Token Already Listed On Many Big Exchange So Ready For The Big Loot

βœ…On bell notification :
http://youtube.com/YTEarning

Totally Huge Loot In Today Video With Giveaway So Don't Miss At Any Condition

Video coming in 10-20Mins
πŸ”₯New Biggest Loot Airdrop Video UploadedπŸ”₯

πŸ”₯πŸ”₯All Loot LinksπŸ”₯πŸ”₯

βœ…1st Airdrop Joining Link :-
End Now

πŸ”°Quiz Answer :
1.B | 2. D | 3. A | 4. C | 5. D

βœ…2nd Airdrop Joining Link :-
https://t.me/BaasidAirdropBot?start=664286255

πŸ”°Refer Code : Use Comment Box Code

βœ…3rd Airdrop Joining Link :-
https://cutt.ly/VCx4DS3

βœ…4th Airdrop Joining Link :-
https://cutt.ly/JCx7aKi

βœ…5th Airdrop Joining Link :-
https://tinyurl.com/224tane6

πŸ”°Quiz Answers :πŸ‘‰Click Here

βœ…6th Airdrop Quiz Link :-
https://t.me/sktricksyt/11708

Video :https://youtu.be/TGTsV1ICizU
Video :https://youtu.be/TGTsV1ICizU
SK Tricks (Crypto Airdrops)
πŸ”₯New Biggest Loot Airdrop Video UploadedπŸ”₯ πŸ”₯πŸ”₯All Loot LinksπŸ”₯πŸ”₯ βœ…1st Airdrop Joining Link :- End Now πŸ”°Quiz Answer : 1.B | 2. D | 3. A | 4. C | 5. D βœ…2nd Airdrop Joining Link :- https://t.me/BaasidAirdropBot?start=664286255 πŸ”°Refer Code : Use Comment Box…
πŸ”₯πŸ”₯Big Update You Can Do Only 20 Refer Per Account In 2nd Agendabook Loot, So Please Evryone Comments Your Refer Code In Video

I request to all please use video comment box refer code to help eac other, so sabhi apna refer code comment kardo video maim

https://youtu.be/TGTsV1ICizU