SK Tricks (Crypto Airdrops)
20.6K subscribers
8.56K photos
224 videos
50 files
4.46K links
💰Crypto Since 2018

🪂Crypto Airdrops Free, 💎Hidden Gems,
🔎Airdrop Finder, Exploring Web3.0🌐

Any help/collab : @helpsktricks

Airdrop Channel :t.me/skcryptosmart
YouTube :youtube.com/c/YTEarning
Download Telegram
SK Tricks (Crypto Airdrops)
Video :-https://youtu.be/LhjpZmpdQCU 1st Promotion Link :- 2nd Airdrop Joining Link :- https://www.lbank.info/invitevip?icode=VLBV&lange=en-US FIRST :- LBank_ AQ358A SECOND:- LBank_TRX0.08 THIRD :- LBank_ JH92xs FOURTH :- LBank_BTC48000 3rd Airdrop…
🔥🔥Good News Mobix Token Listing Soon On Mexc Exchange & I Hope Everyone Have Much Token Because I Give You Unlimited Trick Of This Loot So Wait For Good Profit

🔰Airdrop Post :👉6th Loot

Maybe Loot Still Live So Try
https://cutt.ly/NCpMyOl
🔥New Instat Withdraw Loot🔥

- Get 5$ PHL Token On Signup

Link :https://cutt.ly/CChj4vR

🔰Refer Code : PHL49420391

🔘All Steps :

1) Create New Account With Gmail
2) Create A New Wallet In App
3) Verify Your KYC
4) After Kyc You Get 5$ PHL Token Instant

Link :https://cutt.ly/CChj4vR

🔰Refer Code : PHL49420391

Server Is Bit Slow..
❤️Happy Teachers Day❤️

You are also like my teacher because I learn many things from you too guys, thanks for your lovely support❤️❤️

#Keep_Learning #Keep_Earning
🔥Kucoin New Loot For First 2k🔥

- Get 5 USDC
- Complete All Quiz
- Submit Kucoin UID

Form :https://cutt.ly/UCkXFFn

Fill This Form Too
https://cutt.ly/bCkXJRw

All Quiz Answers

1) B
2) A
3) B
4) A
5) ABCD (All Are Correct)
6) A
7) A
8) C
9) C
SK Tricks (Crypto Airdrops)
🎉Good New - Gami Kyc Date Extended To 1 Week So Those Who Not Completed Before You Have 1 More Chance Don't Miss This Complete Your Kyc Fast🚀 🔴FOCUS ON THIS BIG LOOT https://youtu.be/s3H_iVjefzk
🔥🔥Big Update Of Gami Airdrop - Those Who Not Complete KYC Yet Please Complete Fast Because Today Is The Last Day, If You Not Complete Then Your Token Will Be Burned Automatically

Note : Those Who Have Less Than 5000 Game Token So You Can Buy Nft From That Token, All Nft List Soon So Must But Because Of You Have Less Than 5000 Token So Your All Token Will Be Burned

So jiske paas bhi 5000 se kam gami token hai nft but jldi se stock limited hai, aur saare nft future main sell honge
SK Tricks (Crypto Airdrops)
🔥Binance New Learn & Earn Loot - Upcoming 🔥 Date : 7Sep 2:30Pm Be Ready With Your Accounts 🚀
🔥 Binance Learn & Earn Loot Apl Quiz Answers :

- Loot Starts From Tomorrow 2:30 Pm

LPT Quiz Answers :

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

BTTC Quiz Answers :

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?
Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?
Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?
Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?
Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?
Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?
Answer: False

HIGH Quiz Answers :

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?
Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum & BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

OM Quiz Answers :

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM & IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020
🔥New Loot For First 5k🔥

- Complete All Tasks
- Submit Eth Address From Trustwallet

Link :https://t.me/MineBaronsAirdropBot?start=664286255

Only 500 Joined Yet So Join Fast🚀