L’Oréal — Crypto Alpha, Testnets & DeFi
386 subscribers
8.84K photos
136 videos
16 files
7.54K links
Your daily hub for early-stage crypto alpha, verified airdrop guides, and testnet strategies.

​🔹 Early Alpha & Testnets
🔹 Deep DeFi Research
🔹 Web3 Ecosystem Guides

​🤝 Collabs / Inquiries: @AKASHBJ5742
🌐 X (Twitter): x.com/AAYSDAO
Download Telegram
Refit Airdrop Get ( 2.2 OOWA ) 💰 ~$4.5
🛠 Telegram, Twitter, Medium
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/RefitAirdropBot?start=5204615454

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
For 2,000 Participants will be rewarded.
Iotex x Nabox ( Total 5M $NABOX ) 💰 $ 2000
🛠 Telegram, Twitter,
____

🚀 Form Link : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctXcRNSzDG74yWJ85yc0-28WKY9a0iDPGnIXcVejcYSuwFTA/viewform

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give iotex Address from ( Nabox Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
Iotex address can be created in Nabox Wallet
L’Oréal — Crypto Alpha, Testnets & DeFi
Virtual Ads ( 1000 $VAD ) 💰 $ 5 🛠 Telegram, Twitter, Discord ____ 🚀 Airdrop Link : https://t.me/VirtualAdsAirdropBot?start=r05454255934 🔸 Complete All Task 🧾 🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️ 🔸 Done ✅ Evaluation : Airdrop rewards will…
Virtual Ads Get ( 1000 $VAD ) 💰 $ 5
🛠 Telegram, Twitter, YouTube
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/Virtualads_Airdropbot?start=r05454255934

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
Airdrop rewards will be distributed to your wallet address on May 20th and 5,000 lucky random participants will be rewarded.
Hurry guys , Join fast 🔥🚀
Lion King Shield Get ( 200 $LKS ) 💰 ~$20
🛠 Telegram, Twitter, Instagram
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/LionKingShieldAirdrop_Bot?start=r05454255934

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
10,000 Participant's will be rewarded.
Artlink ( 25 $ARTL ) 💰 $ 6.5
🛠 Telegram, Twitter,
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/ArtlNetworkAirdropBot?start=5204615454

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give AOK Address from ( AOK Wallet ) 🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
AOK address can be created in https://aok.network/download.php
Airdrop rewards will be distributed to your wallet address on April 18th and 5,000 lucky random participants will be rewarded.
Haruno Inu Get 💰 ( 25$ worth $HARUNO )
🛠 Telegram, Twitter, Discord
____

🚀 Airdrop Link : https://wn.nr/CmLFVY

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
2000 lucky Participant's will be rewarded.
CryptoballZ ( Total 5M $HERCO ) 💰 $ n/a
🛠 Discord, Twitter,
____

  🚀 Airdrop Link : https://wn.nr/GU2Hk5

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give WEMIX Address from ( Wemix Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
Wemix address can be created in http://wallet.wemixnetwork.com
50,000 lucky random participants will be rewarded.
CoinMarketCap Earn | Solar (SXP)
🏷 Reward : $25 ( Random 5000 Winner )


🚀 Quiz Link : https://coinmarketcap.jotform.com/220947727078971

Answers 😍

1. Solar's governance is set up as:
Answer: A fully decentralized autonomous organization (DAO)

2. What innovations will Solar support within its ecosystem?
Answer: All of the above

3. How are node operators chosen?
Answer: Based on votes by coin holders

4. What is the native coin of the Solar network?
Answer: SXP

5. What happens to transaction fees?
Answer: 90% of fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators

6. How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?
Answer: Solar uses a highly energy-efficient consensus mechanism for its own blockchain and native coin.

7. Solar's platform is
Answer: Open source on Github

8. What is a delegate?
Answer: A node operator, who secures the network by validating transactions and minting new blocks.
🔥2
Participate Get ( 250 $PTC ) 💰 $ 5
🛠 Twitter, Discord, Instagram, LinkedIn
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/ParticipateAirdropBot?start=1642259945


Join Discord :- https://discord.gg/2nmcwrdY

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
First 10,000 participants will be rewarded.
Printer Pre-launch Total Pools: ( 1,000,000 $PRINTER )
🛠 Twitter, Telegram
____

🚀 Airdrop Link : https://share-w.in/e46hwl-54254

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
First 10,00 participants will be rewarded.
Recap Airdrops on March 7, 2022
__

☕️ Metis Apollo
☕️ Immortal Cat
☕️ Awake
☕️ Wireshape
☕️ Refit
☕️ Iotex x Nabox
☕️ Virtual Ads
☕️ Lion King Shield
☕️ Artlink
☕️ Haruno Inu
☕️ CryptoballZ
☕️ Learn and Earn | Solar (SXP)
☕️ Participate
☕️ Printer Pre-launch

Check here for airdrop on April 6, 2022