L’Oréal — Crypto Alpha, Testnets & DeFi
387 subscribers
8.84K photos
136 videos
16 files
7.54K links
Your daily hub for early-stage crypto alpha, verified airdrop guides, and testnet strategies.

​🔹 Early Alpha & Testnets
🔹 Deep DeFi Research
🔹 Web3 Ecosystem Guides

​🤝 Collabs / Inquiries: @AKASHBJ5742
🌐 X (Twitter): x.com/AAYSDAO
Download Telegram
Artlink ( 25 $ARTL ) 💰 $ 6.5
🛠 Telegram, Twitter,
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/ArtlNetworkAirdropBot?start=5204615454

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give AOK Address from ( AOK Wallet ) 🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
AOK address can be created in https://aok.network/download.php
Airdrop rewards will be distributed to your wallet address on April 18th and 5,000 lucky random participants will be rewarded.
Haruno Inu Get 💰 ( 25$ worth $HARUNO )
🛠 Telegram, Twitter, Discord
____

🚀 Airdrop Link : https://wn.nr/CmLFVY

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
2000 lucky Participant's will be rewarded.
CryptoballZ ( Total 5M $HERCO ) 💰 $ n/a
🛠 Discord, Twitter,
____

  🚀 Airdrop Link : https://wn.nr/GU2Hk5

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give WEMIX Address from ( Wemix Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
Wemix address can be created in http://wallet.wemixnetwork.com
50,000 lucky random participants will be rewarded.
CoinMarketCap Earn | Solar (SXP)
🏷 Reward : $25 ( Random 5000 Winner )


🚀 Quiz Link : https://coinmarketcap.jotform.com/220947727078971

Answers 😍

1. Solar's governance is set up as:
Answer: A fully decentralized autonomous organization (DAO)

2. What innovations will Solar support within its ecosystem?
Answer: All of the above

3. How are node operators chosen?
Answer: Based on votes by coin holders

4. What is the native coin of the Solar network?
Answer: SXP

5. What happens to transaction fees?
Answer: 90% of fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators

6. How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?
Answer: Solar uses a highly energy-efficient consensus mechanism for its own blockchain and native coin.

7. Solar's platform is
Answer: Open source on Github

8. What is a delegate?
Answer: A node operator, who secures the network by validating transactions and minting new blocks.
🔥2
Participate Get ( 250 $PTC ) 💰 $ 5
🛠 Twitter, Discord, Instagram, LinkedIn
____

🚀 Airdrop Link : https://t.me/ParticipateAirdropBot?start=1642259945


Join Discord :- https://discord.gg/2nmcwrdY

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
First 10,000 participants will be rewarded.
Printer Pre-launch Total Pools: ( 1,000,000 $PRINTER )
🛠 Twitter, Telegram
____

🚀 Airdrop Link : https://share-w.in/e46hwl-54254

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
First 10,00 participants will be rewarded.
Recap Airdrops on March 7, 2022
__

☕️ Metis Apollo
☕️ Immortal Cat
☕️ Awake
☕️ Wireshape
☕️ Refit
☕️ Iotex x Nabox
☕️ Virtual Ads
☕️ Lion King Shield
☕️ Artlink
☕️ Haruno Inu
☕️ CryptoballZ
☕️ Learn and Earn | Solar (SXP)
☕️ Participate
☕️ Printer Pre-launch

Check here for airdrop on April 6, 2022
Doge Makura ( n/a $MAKURA ) 💰 $ n/a
🛠 Telegram, Twitter,
____

🚀 Airdrop Link : http://dogemakura.com/airdrop

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give Proton Address from ( Webauth Wallet )🎟️
🔸 Submit referal @AKASHBJ5742
🔸 Done ✅

Evaluation :
Proton address can be created in ( Webauth Wallet )
Meme Bank Get INSTANT ( 50 $MBK ) 💰 $ 5
🛠 Email
____

🚀 Claim Link : https://www.memebank.com/en/airdrop?id=440ad4

  🔸 Submit ETH Address
  🔸  Submit Email
🔸 Scroll Down
🔸 Activate Bitcoin Faucet
🔸 Verify Email & Activate
  🔸 Done ✅

Evaluation :
ETH address can be created in truswallet then search for "Ethereum"
All Participation will be rewarded.

Note:
If you got eror after enter email code. Refresh your page > Click Activate. Your faucet will be activated
O2DEX Total Pool 💰 ( 220,000,000 $O2 )
🛠 Twitter, Telegram, Discord
____

🚀 Airdrop Link : https://gleam.io/IISWw/o2dex-genesis-airdrop ( No Refferal )

🔸 Complete All Task 🧾
🔸 Give BSC (Bep-20) Address from ( Trust Wallet )🎟️
🔸 Done ✅

Evaluation :
First 5,000 participants will be rewarded.